Ugeavis søger nye ejere

Faldende annoncesalg har fået midtjysk ugeavis til at forhandle med Jysk Fynske Medier.

Gudenådalens Avis - en ugeavis med base i Bjerringbro - er muligvis på vej til at blive overtaget af Jysk Fynske Medier.

Bestyrelsesformand Per B. Jørgensen oplyser i en pressemeddelelse, at parterne forhandler om en overtagelse.  Der er underskrevet en hensigtserklæring, og hvis mediekoncernen bestemmer sig for at sige ja til tilbuddet, kan overtagelsen ske med virkning fra 1. april.

Per B. Jørgensen oplyser, at ugeavisens ejere gennem længere tid har undersøgt mulighederne for et salg.

- Det er det fortsatte fald i annoncemarkedet, der siden finanskrisen har gjort det nødvendigt løbende at reducere avisens omkostninger. Denne udvikling må formodes at fortsætte, så derfor har vi fundet tiden inde til at undersøge markedet, skriver han.

Gudenådalens Avis uddeles hver uge til 19.400 husstande i Viborg Kommune og dele af Silkeborg, Randers og Favrskov kommuner. Avisen blev skabt i en fusion mellem to lokale ugeaviser i 2013 og ejes af selskabet bag Bjerringbro Avis og familien Langvad.

Jysk Fynske Medier blev dannet i 2015 som en fusion mellem Jyske Medier, Fynske Medier og Syddanske Medier.  Her i landsdelen udgiver koncernen blandt andet dagbladene i Ringkøbing, Holstebro og Viborg.

 


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien Erhverv.