Ubesejrede Viborg slår Team Esbjerg i topkamp

Viborg HK satte sig på førstepladsen i Primo Tours Ligaen med en udesejr over Team Esbjerg.

Viborg HK jubler efter sejren over Team Esbjerg.

Viborg HK er fortsat ubesejret i kvindernes bedste håndboldrække.

Onsdag aften var Viborg på besøg hos Team Esbjerg i Primo Tours Ligaen, og efter et flot comeback i anden halvleg vandt Viborg kampen 30-27.

Dermed topper Viborg rækken med 13 point foran FC Midtjylland, mens Esbjerg forbliver på ni point.

De to hold fulgtes ad til 6-6 efter 13 minutter, men da Maibritt Kviesgård gjorde det til 9-6 for Esbjerg, fuldendte hun samtidig en stime med tre scoringer i træk fra hjemmeholdet.

I resten af halvlegen stod der hjemmeholdet på opgøret, og foran 16-10 var det mest et spørgsmål om føringens størrelse ved pausen.

Den blev på 17-13 til Esbjerg, da Jenny Alm scorede med et halvt minut tilbage af første halvleg.

Viborg svarede dog fornemt igen, da fire scoringer i træk efter pausen igen gjorde opgøret helt lige med 17-17.

Maria Mose Vestergaard udlignede til 21-21 med 18 minutter igen. Det blev også 22-22, men herefter savnede kampen scoringer i seks minutter, før Viborg kom i front efter en straffescoring.

Viborg var stærkest i slutfasen, og Line Haugsted sørgede for slutresultatet med kampens sidste scoring.