Tyve stjal udstyr fra 21 biler

En bilforhandler i Viborg har fået stjålet udstyr fra 21 biler, som holdt parkeret uden for forretningen.

Mellem kl. 19 søndag og kl. 6.30 mandag morgen havde Jørgen Olsen Automobiler på Industrivej i Viborg besøg af ukendte gerningsmænd. De brød ind i 21 uregistrerede biler, hvor fra de stjal airbags, sikkerhedsseler og instrumentpaneler.

- Det er så irriterende at møde ind til det her mandag morgen. Hvornår stopper det? Det er ikke første gang, det sker her. Det koster os så mange penge, siger Torkild Rasmussen, medindehaver af Jørgen Olsen Automobiler, og vurderer, at omkostningerne vil løbe op i omkring en mio. kroner.

Bilforhandleren sælger Ford, Suzuki, Maza og Hyundai, men det er kun de to sidstnævnte bilmærker, tyvene har stjålet fra.

- Det er nogle specielle koster. Vi har på nuværende tidspunkt ingen ide om, hvem gerningsmændene er. Men vi ved fra tidligere, at det kan være østeuropæere, siger Ralf Larsen, viceinspektør hos Viborg Politi.

Det er femte eller sjette gang, Jørgen Olsen Automobiler har haft besøg af tyve. Hverken bilforhandleren eller politiet ved ikke, hvor mange penge der er stjålet udstyr for.


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien 112.