Tvillingesøstre forenes i Viborg HK

Stine Bodholt skal fra næste sæson spille sammen med sin tvillingesøster Sidsel Bodholt i Viborg. Hun skifter fra Team Esbjerg.

Et tvillingepar fra Viborg bliver nu igen forenet.

Onsdag kom det nemlig frem, at håndboldspilleren Stine Bodholt forlader Team Esbjerg efter denne sæson. Og i dag blev det så officielt, at hun fra næste sæson skal spille for Viborg HK, hvor tvillingsøsteren Sidsel Bodholt allerede spiller. Begge har tidligere været en del af klubbens ungdomsafdeling.

- Jeg glæder mig til at komme hjem til min barndomsklub og familie. I klubben håber jeg at kunne få mere ansvar, så jeg ser virkelig meget frem til at trække den grønne trøje over hovedet.

- For mig som håndboldspiller, der betyder Viborg HK rigtig meget, men min tvillingsøster Sidsel har selvfølgelig også haft indvirkning på mit skifte, siger Stine Bodholt til Viborgs hjemmeside.

Stregspilleren har siden sidste sommer været tilknyttet Team Esbjerg, der hentede hende i Skive fH.

Viborg-cheftræner Allan Heine glæder sig til at få Stine Bodholt til klubben.

- Det er ingen hemmelighed, at vi har kigget efter at kunne forstærke os på stregpositionen, og da muligheden for at kunne tilknytte en landsholdsstreg bød sig, så var det bare om at slå til.

Stine Bodholts kontrakt med Viborg kommer til at løbe i tre år.

- Både defensivt og offensivt har hun en række åbenlyse kvaliteter. Stine er en rigtig god afslutter, og i forsvaret er hun aggressiv og meget bevægelig. Så på mange områder er det et meget naturligt valg, og så er det jo en sidegevinst, at Stine kender klubben indefra, siger Allan Heine.

 

I september 2014 mødte de to tvillinger hinanden første gang som modstandere.

 

/ritzau/


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien Sport.