Trods vinter og kulde: Det bugner med gæster hos campingplads ved Viborg

De mange byggeprojekter i Viborg Kommune kan mærkes på Hjarbæk Fjord Camping, der har masser af gæster, selvom det er lavsæson i branchen.

Der er noget at smile af for lejrchef hos Hjarbæk Fjord Camping, Lone Gad Rasmussen. Her har man nemlig mange gæster trods lavsæsonen.
Der er noget at smile af for lejrchef hos Hjarbæk Fjord Camping, Lone Gad Rasmussen. Her har man nemlig mange gæster trods lavsæsonen.
Foto: TV MIDTVEST

Vejrprognoserne byder på vinter, kulde og sne, og derfor er det nok de færreste, der går og planlægger at tage på camping lige for tiden.

Alligevel er der masser af liv hos Hjarbæk Fjord Camping nord for Viborg.

Her nyder man godt af Viborg Kommunes mange byggeprojekter, blandt andet byggeriet af det store Apple-datacenter i Foulum, der øger behovet for overnatningsmuligheder i området.

- Det er fantastisk. Det er skønt at se, der er liv herude på den her tid af året. Det er vi glade for, siger Lone Gad Rasmusen, der er lejrchef på Hjarbæk Fjords campingplads.

- Det betyder, at vi hæver omsætningen i nogle måneder, hvor alting står meget stille. Det betyder også, at vi får nogle ambassadører. For hvis de godt kan lide at være her, fortæller de det måske til deres familie og venner. Det håber vi på, lyder det.

En enestående historie

Hjarbæk Fjord Camping holder i forvejen åbent året rundt, og derfor var der ikke langt fra idé til handling, da muligheden for at tage imod de mange håndværkere bød sig.

 Hos Visit Viborg anerkender man campingpladsens initiativ.

- Det er en enestående historie, at der er en campingplads, som har taget den her idé op. For normalt er campingpladser ikke gearet til erhvervsgæster.

- Det er normalt mere vores ferieturister, man er gearet til at tage imod, så på den måde er det i hvert fald enestående, siger turistchef hos Visit Viborg, Charlotte Kastbjerg.

Hos campingpladsen ved Hjarbæk Fjord forventer man at modtage endnu flere gæster i den kommende tid.

3:29