Tricktyve er på spil i Viborg

Lokalpolitiet i Viborg har fået flere henvendelser om udenlandske kvinder, der laver tricktyveri i Viborg.

Lokalpolitiet i Viborg har de seneste dage fået henvendelser om tricktyveri i Viborg og omegn.

Onsdag eftermiddag blev en ældre kvinde opsøgt hjemme hos sig selv i Klosterhaven i Viborg af to kvinder. De to mørkhårede kvinder, som blev beskrevet til at snakke et gebrokkent dansk, ville have, at kvinden skulle skrive under på et stykke papir.

Kvinden lod de to kvinder komme indenfor, og hun gik selv ud i køkkenet med den forventning, at de to kvinder ville følge med.

Det var dog kun den ene kvinde, der fulgte efter, mens den anden forsvandt. Da kvinderne har forladt hjemmet, lægger den ældre kvinde mærke til, at soveværelsesdøren står åben. Hendes smykkeskrin står anderledes end det plejer, og hun opdager, at nogle af hendes smykker og et mindre pengebeløb er forsvundet.

Også i Skals har to kvinder været på spil. I et kvarter med ældreboliger gik to udenlandske kvinder rundt og tiggede om penge. Her blev flere beboere udsat for henvendelser. Dog er der ingen forlydender om, at der er blevet stjålet noget.

Politiet ved ikke, om der er sammenhæng mellem de to situationer, men de kan ikke afvise det, da fremgangsmåden, ifølge politiet, minder meget om hinanden.

Lokalpolitiet i Viborg hører meget gerne fra borgere, der har set eller hørt noget til de to kvinder.    


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien 112.