Toft Hansen skifter til Viborg HK

Håndboldspiller med velkendt efternavn skifter fra Aarhus til Viborg.

25-årige Majbritt Toft Hansen rykker lidt tættere på Roslev, hvor hun kommer fra, når hun skifter fra Aarhus til Viborg HK. Foto: Ole Nielsen / Ritzau Scanpix

Det er et velkendt efternavn, der kommer på holdkortet i Viborg HK fra næste sæson.

Læs også Viborg HK stopper samarbejdet med klubbens direktør

Majbritt Toft Hansen, landsholdsspillerne Henrik og René Toft Hansens søster, skifter Aarhus United ud med Viborg. Det oplyser klubben i en pressemeddelelse.

- Viborg HK har altid været en stor klub på damesiden, som har vundet mange titler. Det vil jeg gerne være en del af, og jeg synes det er spændende at komme til Viborg og opleve det professionelle miljø, der er sat op i klubben. Nu har jeg en alder, hvor jeg skal et step op håndboldmæssigt, og jeg føler, at Viborg HK er den rette klub til dette, siger Majbritt Toft Hansen og fortsætter:

- Jeg håber at fortsætte min udvikling og forhåbentligt en dag udvikle mig til landsholdsspiller. Samtidig håber jeg selvfølgelig også at vinde medaljer med Viborg.

En god erstatning

Den 25-årige stregspiller, der kommer fra Salling oprindeligt, har tidligere spillet i SK Aarhus og Skive FH, og nu skal hun altså prøve kræfter i den grønne trøje.

Læs også Landsholdsstreg skifter fra Viborg til udenlandsk klub

- Vi har set en stor udvikling hos Majbritt de seneste år, og jeg synes hun har flyttet sig meget i Aarhus. Det er jo en spiller, vi har holdt øje med længe, helt tilbage fra hun var i Skive, og jeg er helt sikker på, at vi har fået en rigtig god erstatning for Stine Bodholt, der skal på udlandseventyr, siger cheftræner Jakob Vestergaard.

Majbritt Toft Hansen har skrevet under på en to-årig kontrakt med Viborg HK og vil dermed være i klubben til sommeren 2021.

Mens brødrene Henrik og René Toft Hansen begge spiller håndbold i udlandet, kommer Majbritt Toft Hansen lidt tættere på lillebroderen Allan, som spiller i Mors-Thy.

Læs også Unge Toft Hansen forlænger med Mors-Thy