Tiltalt for at dræbe kvinde med 58 knivstik

Statsadvokaten har nu rejst tiltale i drabssag fra Hvam Stationsby.

Det var efter alt at dømme en særdeles voldsom og blodig død, der i maj overgik den 43-årige Ubon Mikkelsen i Hvam Stationsby ved Viborg.
    
Først på aftenen blev kvinden stukket ihjel i den wellness-salon på Kirkebyvej i Hvam, hvor hun arbejdede. Gerningsmanden var en i dag 38-årig mand, mener anklagemyndigheden.
    
Statsadvokaten i Viborg har nu rejst tiltale mod den 38-årige, og det fremgår af anklageskriftet mod ham, at Ubon Mikkelsen blev ramt af 58 knivstik eller -snit.
    
Af anklageskriftet fremgår det desuden, at sagens 43-årige offer havde knivsår både på kroppen, i halsen og i hovedet.
    
Politiet rykkede mandag 18. maj ud til en anmeldelse om husspektakler. Da man nåede frem, fandt betjentene liget af Ubon Mikkelsen. På stedet var også en mand.
    
 Han var smurt ind i blod, og i første omgang frygtede politifolkene, at også han var alvorligt såret.
    
- Vi troede, at han var hårdt såret, fordi han var indsmurt i blod, men det viste sig at være mindre skader, sagde efterforskningsleder Henrik Grove dengang til Ritzau.
    
Snart skulle det da også gå op for politiet, at manden efter alt at dømme var drabsmanden. Han blev anholdt og sigtet for drabet af Ubon Mikkelsen. Den følgende dag blev han fremstillet i grundlovsforhør og varetægtsfængslet.
    
- Min klient kan ikke huske, hvad der er sket. Men han mener, at det nok er ham, der har gjort det, sagde mandens forsvarsadvokat, Kurt Kvist, til ekstrabladet.dk umiddelbart inden grundlovsforhøret i sagen.
    
Den 38-åriges forklaring har indtil videre været hemmeligholdt for offentligheden, da sagen indledningsvist blev behandlet for lukkede døre i retten.
    
Politiet har dog meldt ud, at der ikke umiddelbart har været nogen nærmere relation mellem den 38-årige og Ubon Mikkelsen.
    
Det er endnu ikke bestemt, hvornår sagen mod den 38-årige skal behandles ved Retten i Viborg.
    
/ritzau/