Til kaffe hos Pape

Den konservative partiformand bød søndag eftermiddag ældre viborgensere indenfor til kaffe i sin lejlighed.

Vi kender ham mest fra folketingssalen og fra gangene på Christiansborg. Men søndag var Søren Pape Poulsen vært ved et kaffeselskab - og det oven i købet hjemme i privaten i lejligheden i Sct. Mogensgade i Viborg.

Den konservative partiformand havde takket ja til at være vært for foreningen Søndagskaffe Viborg.

- Jeg skal bare åbne mit hjem. Så kommer der nogle mennesker, som måske har en lidt ensom søndag, og så sidder vi her og drikker noget kaffe et par timer og hygger os. Det er da en lille ting at gøre, siger Søren Pape Poulsen.

Foreningen Søndags Kaffe Viborg består af en samling ældre kvinder. Den har eksisteret i tre år og tæller 67 medlemmer samt 50 frivillige, som er tilknyttet foreningen.

- Søndagene kan jo være nogle grimme nogle for os, der sidder alene. De bliver lange og dumme, mener Kamma Bach-Sørensen, der søndag havde sagt ja tak til at besøge den konservative partiformand.

- Jeg synes det er stort af ham, lød det i rosende vendinger fra den 91-årige Viborg-kvinde - inden franskbrødsmadder, wienerbrød og kaffe blev serveret for de i alt 12 fremmødte kvinder i Søren Pape Poulsens lejlighed.


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien Samfund.