Sygemeldt fra trænerjobbet: Klubben har fundet midlertidig afløser for Susanne Munk Wilbek

Susanne Wilbek er fortsat sygemeldt, efter hun i sidste uge blev indlagt og opereret for en blødning på hjernen. Nu overtager Jesper Bach Knudsen rollen som assistenttræner i Viborg HK.

Den 52-årige målmandslegende og Viborg HKs assistenttræner, Susanne Munk Wilbek, blev tirsdag i sidste uge ramt af en stor blødning i hovedet. Hun blev efterfølgende opereret for en blødning udenpå hjernen og er stadig sygemeldt.

- Det kom som et stort chok for os alle, da vi fik beskeden om Susannes indlæggelse, og vi er bare glade for, at hun har fået hurtig hjælp, så hun forhåbentligt snart er tilbage igen. Det er klart, at Susanne skal have al den tid, der er nødvendig for at komme tilbage, siger Jørgen Hansen, der er direktør i Viborg HK i en pressemeddelelse.

Klubben har lavet en midlertidig aftale med Jesper Bach Knudsen, der skal vikariere som assistenttræner for Viborgs ligadamer, indtil Susanne Munk Wilbek er på benene igen.

Bedste løsning i en svær situation

Jeppe Bach Knudsen er uddannet master coach og har erfaring fra blandt andet Randers HH og Viborg HK, hvor han i sæsonen 2019/20 var tilknyttet ligaholdet som analytiker.

- Det er jo ikke en rar årsag, der gør, at jeg nu tilknyttes holdet, men jeg er glad for at kunne hjælpe. Jeg kender truppen og har tidligere arbejdet sammen med dem omkring teknisk træning, så det er relativt nemt at træde ind. Det handler bare om at fortsætte det fantastiske arbejde, som Jakob og Susanne er i gang med, fortæller Jeppe Bach Knudsen.

Da det er uvist, hvor længe Susanne Munk Wilbek er sygemeldt, kender klubben heller ikke længden på vikariatet. Cheftræneren Jakob Vestergaard mener, at aftalen med Jeppe Bach Knudsen er den bedste løsning i en svær situation.

- Det er en rigtig fin løsning for os, at Jeppe kan træde til i Susannes fravær. Hun skal have tid og ro til at komme sig og komme godt retur, og vi sender al den gode energi, vi kan i hendes retning. Jeppe er en dygtig træner, der kender spillerne og ved, hvordan vi arbejder, så det var helt naturligt at spørge ham først, siger Jakob Vestergaard.

Jeppe Bach Knudsen er med på bænken allerede i aften, når Viborg HK møder Herning-Ikast Håndbold.


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien Sport.