Storsejre til TTH og VHK

Både Viborg og Team Tvis Holstebro sejrede stort, da de to tophold spillede ligaopgør søndag eftermiddag

Viborg HK og Team Tvis Holstebro var begge i kamp søndag eftermiddag i Dameligaen, og det blev til storsejre for begge hold.

Ligaens øjeblikkelige nummer to, Viborg HK, skulle en tur til Ringkøbing. Her ventede et tændt hjemmehold, der alligevel ikke kunne forhindre et nederlag. Viborg sejrede med 34-25.

Allerede fra kampens start sad Viborg tungt på løjerne. Særligt Maria Fisker og Isabelle Gulldén skinnede igennem i kampens indledning.

Midtjyderne kunne dermed gå til pausen med føring på 14-11, med henholdsvis fire og tre scoringer fra Fisker og Gulldén.

Trak fra i anden halvleg

Efter pausen var kampbilledet det samme med Viborg i førersædet. Efter 37 minutter kom midtjyderne foran med 19-13, og derfra så topholdet sig ikke tilbage.

Med sejren rykker Viborg op på en delt førsteplads i ligaen side om side med Team Esbjerg.

TTH op på tredjepladsen

Også Team Tvis Holstebro var i aktion søndag eftermiddag, hvor ligaens nummer ni, HC Odense, kom på besøg.

Det blev dog ikke et behageligt visit for fynboerne. Tvis sejrede nemlig med hele 33-19.

Den store Tvis-sejr skyldes især en utrolig stærk anden halvleg, som ligaens nummer fire endte med at vinde 16-6.

Team Tvis Holstebro rykker med sejren op på en delt tredjeplads i ligaen sammen med Randers HK.