Stor interesse for Lauge

Med et enkelt brag af et kast er interessen for den kun 19-årige håndboldspiller Rasmus Lauge fra Bjerringbro steget voldsomt. Noget det unge talents familie i dag fik at mærke.

Rasmus Lauge fra Bjerringbro kom for første gang på banen ved Håndbold VM i går mod Serbien.

Her sendte han efter blot 15 sekunder på banen bolden i netmaskerne i Serbiens mål, og gik dermed på rekordtid fra at være en forholdsvis ukendt spiller, til at være den helt store stjerne i dansk herrehåndbold.

Ville spille rigtigt

Men det unge talent startede sin kometfart mod landsholdet i Bjerringbro. Her kastede han som 7-årig de første bolde, og allerede dengang var ambitionerne store.

- Der var nogle regler med at man ikke måtte lave hopskud, og det gad han simpelthen ikke. der skulle være den aktion i det, som han havde set nede i hallen, så han stoppede i omkring et år indtil de måtte spille på den store bane, fortæller hans far, Ole Lauge i dag til TV/MIDTVEST. 

Familien rejser til Sverige imorgen, for at følge landsholdet og ikke mindst sønnens videre færd ved  VM.

 

Med et enkelt kast er håndboldspilleren Rasmus Lauge vokset fra at være en forholdsvis ukendt spiller til at være den helt store stjerne i dansk herrehåndbold. Med sine kun 19 år fik han igår en drømmedebut ved håndbold-vm i sverige. Men det hele startede i det midtjyske i bjeringbro