Stoholm som La Santa Sport

Knap en million fra ministeriet skal gavne Stoholms aktivitetstilbud og gøre det attraktivt for sports- og idrætsnørder at besøge byen(foto: arkiv).

Oplevelser, udeliv, sport og ferieliv. Det er, hvad der i fremtiden skal kendetegne Stoholm. Med knap en million i tilskud fra ministeriet for by, bolig og landdistrikter skal Stoholm fremover være en midtjysk udgave af La Santa Sport.

- Pengene betyder alt, fordi vi nu har midler til at finansiere konsulenter, der skal hjælpe med projekteringen. Nu skal vi i arbejdstøjet, fortæller Ejvind Jakobsen, der er formand for byplangruppen under Stoholm Handelsstandsforening.

For en måned siden smed Viborg Kommune 5,6 millioner efter Stoholms udviklingsprojekt. Med de i alt 985.000 kroner fra ministeriet har byen fået det endelige skub i retningen af det nye sports- og idrætsbrand.

Ti projekter i landet skal dele 36 millioner. Formålet med ministeriets pengepulje er at skabe aktive feriemuligheder, hvor man kan bo billigt og opleve mange forskellige aktivitetstilbud.


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien Samfund.