Stoholm slået i hård fight

Begge hold indkasserede et rødt kort, da Stoholm tog imod TMS Ringsted i mændenes første division i håndbold.

Det er kun blevet til tre sejre for stoholm denne sæson, men på hjemmebane har man kun tabt en gang, så det er måske derfor hjemmebanepublikummet er så overbærende.

- Nogen gange skruer man jo forventningerne lidt op, når det går så godt et år. Så vil man jo gerne det samme næste år, men det kan man jo ikke altid forlange, siger Frede Jakobsen.

Både Stoholm og Ringsted har fået dårlige sæsonstarter, så de 2 point var livsvigtige for begge holdDer bliver da også gået til makronerne, og begge hold bliver præsenteret for et rødt kort. Først spænder Ringsteds Rune Poulsen ben for Brian Sørensen, og ti minutter senere slår Stoholms Per Ryberg en Ringsted-spiller i hovedet.

Stoholm var flot med før pausen, og er også foran et stykke ind i anden halvleg. Men Per Rybergs røde kort ser ud til at slå hjemmeholdet ud, og de sidste ti minutter står der Ringsted på det meste. Så det er fortjent at de tager sejren 31-27.

- Vi er et ungt hold, og selvfølgelig har det en lille indflydelse, men vi vokser med opgaven. Jeg er sikker på, at vi bliver bedre og bedre i løbet af sæsonen, siger Stoholms Jens Christian Bräuner.