Stødte ind i hinanden ved et uheld: To mænd endte i slagsmål på gågaden i Viborg

To midt- og vestjyske herrer nøjedes ikke med at sige undskyld og fortsætte, men begyndte at slås, da de ved et tilfælde stødte ind i hinanden på gågaden i Viborg.

I solskin ved 16-tiden på den netop delvist genåbnede gågade i Viborg, skulle man ikke tro, at der var ret meget at komme op at toppes over.

quoteDet er da en ærgerlig form for opførsel, nu hvor butikkerne endelig er genåbnet.

Andreas Bang Andersen, politikommissær

Men det var alligevel, hvad der skete tirsdag eftermiddag, da en 38-årig mand fra Harboøre og en 25-årig mand fra Kjellerup stødte tilfældigt ind i hinanden.

I stedet for at sige undskyld og fortsætte deres færd, begyndte de to mænd at slås midt på Sct. Mathias Gade ud for restaurationen 'For enden af gaden'. 

Optrinnet var så voldsomt, at to patruljer blev tilkaldt, forklarer politikommissær Andreas Bang Andersen fra lokalpolitiet i Viborg.

- Vi sender to patruljer derned, fordi det er to mænd, der sloges og det lød alvorligt.

Normalt ville et slagsmål udløse en sigtelse for vold, men de to mænd var lige gode om episoden.

- Vi får dem skilt ad, og ingen er værre eller bedre end den anden, så vi sigter dem begge for overtrædelse for ordensbekendtgørelsen, siger politikommissæren.

De havde heller intet forudgående kendskab til hinanden, og blev derfor blot sendt i hver sin retning af politiet.

- Det er da en ærgerlig form for opførsel, nu hvor butikkerne endelig er genåbnet, siger Andreas Bang Andersen fra lokalpolitiet.


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien 112.