Stod bag disken under Verhagen-overfald: - Jeg var mega bange for ham

Emilie Raaby var tirsdag aften på arbejde i en kiosk i Viborg og blev her vidne til et voldsomt kæresteopgør, der endte med røveri.

Emilie Raaby var på arbejde tirsdag aften, da Verhagen overfaldt og røvede sin kæreste i en kiosk i Viborg. Foto: Jørgen Ahler, TV MIDTVEST

Emilie Raaby er i dag tilbage bag disken i kiosken Tips Pit i Viborg. Det var hun også i går aftes, hvor Bernio Verhagen overfaldt og røvede sin 21-årige kæreste i butikken.

Læs også Bernio Verhagen sigtet for røveri og trusler mod kæreste

- Han var meget voldsom og meget aggressiv, og jeg var mega bange for ham, og det viste jeg ham også. Jeg tog hænderne op og vist, at jeg var bange for ham, så han ikke skulle komme for tæt på mig, fortæller Emilie Raaby, der arbejder som butiksassistent i Tips Pit.

Bernio Verhagen har de seneste par uger været meget i fokus efter han den 5. november blev præsenteret som ny spiller for Viborg FF. Efterfølgende har det dog vist sig, at han aldrig har spillet en professionel fodboldkamp, og falske agenter har været brugt i kontakten med Viborg FF. Desuden har Bernio Verhagens chilenske kæreste Nayaret Muci på sociale medier beskyldt ham for vold og kidnapning.

Viborg FF ophævede kontrakten med Bernio Verhagen i går.

Trykkede på overfaldsalarmen

Det var Emilie Raaby, der alarmerede politiet i går, da den 21-årige kvinde bad hende om det.

Læs også Mystisk hollænder: Everything is false

- Hun siger til mig, at jeg skal ringe til politiet, da hun har brug for hjælp. Men han fortæller mig på engelsk, at det er hans kæreste, så der er ikke noget, jeg behøver at ringe om.

Men butiksassistenten alarmerer alligevel politiet med kioskens overfaldsalarm, og det får Verhagen til at blive mere aggressiv.

- Han trækker hende hele vejen ned gennem butikken, og han overfalder hende så inde ved vores toilet, hvor jeg beder nogle kunder om at gå ind og tage ved. De skal væk fra hinanden, for det er meget voldsomt, forklarer Emilie Raaby.

00:23

På overvårningsvidoerne fra butikken ses overfaldet tydeligt.

Luk video

Overfaldet filmet

Overvågningsvideoerne fra Tips Pit viser tydeligt, hvordan Verhagen holder kvinden fast, trækker hende gennem butikken og ender med hende på et kontor, hvor han frarøver hende penge, pung, pas og telefon.

- Da vi kommer frem, er kvinden voldsomt oprevet og bange. Hun fortæller, at manden har taget nogle personlige ting fra hende. Det er et umotiveret overfald, der kommer ud af ingenting med en meget stor aggression, som virker helt unødvendig, fortæller Christian Toftemark, der er efterforskningsleder hos politiet i Viborg.

Han bekræfter, at det ikke er første gang, at parret er i kontakt med politiet.

- Vi har haft parret i vores søgelys gennem de seneste 14 dage, da der har været de her kæresteuoverensstemmelser, siger Toftemark.

Ros fra politiet til butiksassistenten

Der var flere vidner i butikken under overfaldet. Dem fik Emilie Raaby til at hjælpe med at få de parret skilt ad, mens hun forsøger at hjælpe den chilenske kvinde.

- Jeg har lidt ondt i maven i dag. Jeg har tænkt meget over i nat, om jeg gjorde det rigtige, siger Emilie Raaby.

Men det er politiet ikke i tvivl om. De har kun roser til den unge butiksassistent.

- Hun har gjort det utrolig godt og holder sig kølig gennem hele forløbet. Vi har stor ros til hende, siger Christian Toftemark.

Bernio Verhagen bliver i dag fremstillet i et grundlovsforhør i retten i Viborg. Udover røveriet i går er han også sigtet for andre voldelige overfald og trusler mod en dansk kvinde, der er mor til hans barn.

Selv nægter han sig skyldig.