Stjal designertasker for 300.000 kr.

En tøjforretning i gågaden i Viborg blev i nattens mulm og mørke ribbet for dyre Mulberrytasker.

To gerningsmænd slap natten til torsdag væk med tasker og jakker af mærket Mulberry for omkring 300.000 kr., da de smadrede en rude til tøjforretningen Buhl i Sct. Mathias Gade i Viborg.

- Et vidne vågnede kl. 5 ved lyden af, at gerningsmændene smed en stenfod fra et vejskilt gennem butikkens rude. Da han kiggede ud af sit vindue så han to personer løbe fra stedet med armene fulde, forklarer politikomissær ved Viborg lokalpoliti, Henrik Thomassen.

Han gør sig dog ikke store forhåbninger om, at vidneforklaringer vil lede til opklaring af sagen.

- Det var mørkt og det regnede, så de vidner, vi har talt med, kan ikke fortælle andet, end at der er tale om to gerningsmænd. Vi håber, at forretningen måske har noget videoovervågning. Men hvis de havde masker på, som de tit har, hjælper overvågning ikke alverden, lyder det fra politikomissæren.

Han opfordrer nu folk, der bliver tilbudt en Mulberrytaske til billige penge, til at kontakte politiet, da der kan være tale om koster fra nattens tyveri hos Buhl i Viborg.

Indbruddet hos Buhl er ikke det første, tøjforretningen oplever. Så sent som d. 9. september i år, var modebutikken offer for et lignende tyveri, hvor der i alt blev stjålet designertasker for 100.000 kr.