Sporhunde på jagt efter Per

Lørdag eftermiddag vil særlige sporhunde gå ind i eftersøgningen af Per Jørgensen fra Rødkærsbro. Missing People står klar til at sætte ind med en større eftersøgning.

Midt- og Vestjyllands Politi efterlyste den 10. marts den 56-årige Per Vinderslev Jørgensen fra Rødkærsbro. Manden har været savnet, siden han forlod sit hjem i deprimeret sindstilstand natten mellem mandag den 9. og tirsdag den 10. marts.

Her blev hans sidst set på sin bopæl på Bjerrevej 9c i Rødkærsbro.

Men nu går den frivillige organisation Missing People ind i sagen.

- Vi blev i går kontaktet af de pårørende til Per Jørgensen, og efter aftale med Lokalpolitiet i Viborg går vi nu ind i sagen, fortæller Réne Nielsen fra Missing People.

Sporhundende rykker mod Rødkærsbro

Missing People har i disse dage travlt. Men så snart sporhundene er færdig med at eftersøge et område i Vandkraftsøen i Holstebro for den forsvundne Jonas Hedegaard Hansen, så rykker de videre til Rødkærsbro.

- Hundene skal lede efter Per Jørgensen, og får vi et spor at gå efter, så sætter vi ind med fodfolk og afsøger området, fortæller stifter af den frivillige organisation, René Nielsen til TV MIDTVEST.

Per Vinderslev Jørgensen beskrives som følgende:

- 185 centimer høj- Almindelig af bygning - Gråhåret- Formentlig iført brunlig jakke, sort t-shirt, blå cowboybukser og træsko

Politiet efterlyser vidner, som har set manden eller ved, hvor han befinder sig. Politiet kan kontaktes på tlf. 1-1-4.


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien Samfund.