Skuffelse i Viborg: Det er fodbold, når det gør rigtigt ondt

Viborg missede oprykningen til Superligaen, og skuffelsen var tydelig ved holdet.

Skuffelsen stod tydeligt i både spillere og fans ansigter, da det i dag blev klart, at det ikke var lykkedes Viborg FF at rykke op i Alka Superligaen.

Det skete efter en højdramatisk kamp mod Brabrand, der endte 3-3, på trods af at det tidligt i kampen stod 2-0 til Viborg. Samtidigt endte kampen mellem Vendsyssel og Fredericia 3-1, og realiteten var klar: Viborg skal spille endnu en sæson i 1. division.

Se hele interviewet med Søren Reese, der blandt andet takker fansene, her.

Skuffelsen var tydelig blandt spillerne.

- I dag synes jeg godt nok ikke, at fodbold er særligt sjovt. Det er meget tomt lige nu. Vi føler sgu, at vi har tingene i vores hænder, og så er der nogle mekanismer i fodbold, som nogen gange er meget svære at forstå, og det er vi ofre for i dag, og lige nu gør det ondt, fortæller spiller Søren Reese kort efter kampen.

Den melding er cheftræner Steffen Højer helt enig i.

- Vi føler, at vi gjorde alt, hvad vi kunne, for få det ene mål, men det var en vild dag, og det er klart, at det er tomt lige nu. Rigtigt, rigtigt tomt og rigtigt irriterende. Men det er fodbold, når det gør rigtigt ondt, siger han.

Se hele interviewet med cheftræber Steffen Højer her.

Frustrerede fans

Da Søren Reese efter kampen kom ud for at møde pressen blev han mødt af lyden af vrede fans. Han forstår dem dog godt.

- Det er klart, at de er frustrerede. Det er vi også. Vi har haft en rigtig flot opbakning gennem hele sæsonen, både hjemme og ude, og det skal de have stor ros for. Jeg synes generelt, de skal have ros for deres indsats i dag, også efter kampen, hvor der er mange, der klapper. Vi er en klub, der står sammen, siger Søren Reese.

Den melding er Steffen Højer helt enig i.

- De er trætte af det. Det er 100 procent fair, fordi alle derinde sidder nærmest og græder. Spillerne er vanvittigt skuffede over det her. Det er livet for dem, og jobbet og alting. Fansene følger også rigtigt godt med. Det er klart, at de er langt, langt nede. Når vi kommer over det her igen, så ved alle fansene godt, at vi skal videre herfra, forklarer han.

Se hvad Viborgs anfører Jeppe Grønning kunne fortælle fansene efter kampen.

Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien Sport.