Skanderborg driller BSV og kan stadig nå DM-semifinaler

Bjerringbro-Silkeborg spillede uafgjort mod Skanderborg og indløste dermed ikke billet til DM-semifinalerne.

Det lykkedes ikke BSV at sikre sig en plads i semifinalen. Søndag endte opgøret mod Skanderborg uafgjort.

Der var en plads i semifinalen på spil, da Bjerringbro-Silkeborg søndag tog imod Skanderborg Håndbold i slutspillets gruppe 2.

BSV kunne med en sejr booke billet til DM-semifinalerne, men sådan gik det ikke. Skanderborg kæmpede bravt i slutminutterne, og opgøret endte 30-30.

Med det uafgjorte resultat har BSV nu seks point efter fem kampe, mens Skanderborg har fem point og stadig kan gå videre til semifinalerne.

Der resterer en enkelt spillerunde, hvor BSV skal en tur til Fyn og møde GOG, mens Skanderborg tager imod Århus Håndbold.

BSV foran i de sidste minutter

BSV kan ærgre sig over, at holdet ikke afgjorde tingene søndag eftermiddag, da hjemmeholdet var foran flere gange i slutfasen - blandt andet med 28-26.

Jesper Nøddesbo bragte lidt senere BSV foran med 29-28 med fire minutter tilbage. Men Skanderborg hang hele tiden på, og Lars Skaarup udlignede til 29-29.

Derefter fremtvang Jesper Nøddesbo et straffekast efter et godt indspil til stregen. Det udnyttede bagspilleren Nikolaj Øris til at bringe BSV foran 30-29 med to minutter tilbage.

Igen fik Skanderborg dog kæmpet sig tilbage, og Marcus Mørk udlignede til 30-30. Efterfølgende havde Skanderborg tilmed chancen for at tage sejren, men der blev skudt i BSV-paraderne.

BSV nåede at have bolden i de sidste sekunder, men også her blev der skudt i paraderne i to desperate omgange.

I den anden kamp i gruppen vandt GOG med 32-29 hjemme over Århus Håndbold.

Sejren betyder, at GOG er sikker på at ende på førstepladsen, mens Århus ikke kan komme væk fra sidstepladsen i gruppen.

0:56
Bjerringbro-Silkeborg tog imod Skanderborg Håndbold og spillede uafgjort i en gyser