Sivebæk frustreret trods Viborg-sejr: Skive ville ingenting

​Viborgs Christian Sivebæk afgjorde kampen mellem Viborg og Skive i det 90. minut, men han var alligevel frustreret efter kampen.

Trods en sejr på hjemmebanen i Viborg over Skive i 1. division var matchvinder Christian Sivebæk ikke helt tilfreds.

Skive, der efterhånden er hægtet helt af i bunden af tabellen i den næstbedste danske fodboldrække, valgte nemlig at spille særdeles defensivt mod viborgenserne til offensivspillerens store irritation.

- Det var en svær kamp, hvor det tog lang tid at åbne dem op. De stod utrolig lavt, så det var en kamp, som på mange måder var frustrerende, fordi man ikke følte, man kunne komme frem til chancerne. De stod med stort set alle spillere i feltet, lød det fra Christian Sivebæk efter kampen.

- Man spiller jo på den måde, som man vil, når det skal give resultater. Men de skal jo også op og jagte nogle point. Det er ikke så sjovt at spille imod. Men sådan er det.

- Fodbolden vandt i dag

Netop af den årsag var Christian Sivebæk glad for, at sejren endte i Viborg.

- Fodbolden vandt i dag. Der var et hold, der gerne ville spille, og så var der et hold, som bare lukkede bussen ned. Jeg synes, det var helt fortjent, vi vandt.

- Det var utrolig vigtigt. Vi skal gå efter at vinde alle kampe. Vi har noget at hente på de andre hold, så alle kampe er vigtige, siger Christian Sivebæk.

Med dagens tre point rykker Viborg op på tredjepladsen i tabellen, fire point efter Vendsyssel på førstepladsen, mens Skive, som ligger på 12.-pladsen, kun har spillet sig til 13 point i 24 kampe.

Viborgs sejr sender Thisted ned på fjerdepladsen. Mandskabet fra Thy spillede 1-1 hjemme mod Fredericia.