Sinna instruerer gymnastik på Facebook: - Vigtigt at få noget humør ud i stuerne

Sinna Maagaards første Facebook-video har på et par dage fået over 2300 visninger.

Selv om det meste af samfundet er lukket ned, og mange er tvunget til at være derhjemme, kan man godt gøre noget for at få både pulsen og humøret lidt op.

Sådan lyder filosofien fra Sinna Maagaard fra Sparkær.

Hver uge er hun instruktør for flere gymnastikhold i Stoholm, Viborg og Sparkær, men det har coronakrisen og forbuddet mod forsamlinger over 10 personer sat en stopper for. 

Derfor fik hun en idé - hvorfor ikke sende live på Facebook, så folk hjemme i stuerne stadig kan følge hendes instruktion.

- Det er meget vigtigt, at vi får noget glæde hjem i stuerne og får folk til at bevæge sig. Selv om vi er spærret inde, kan vi stadig godt bevæge os og være glade sammen - og så føler man sig heller så alene derhjemme i stuerne, siger hun.

 
 
Katrine Angel, TV MIDTVEST (foto)

Og som sagt så gjort. Tirsdag gik hun live på Facebook for første gang med en times gymnastik, og det blev en stor succes. I skrivende stund har videoen fået over 2300 visninger, og torsdag formiddag var hun så live igen.

Hun siger godt nok, at hun ikke rigtig bryder sig om at stå foran et kamera, men kærligheden til gymnastikken betyder, at hun ikke kan lade være.

- Jeg ville selv blive desperat, hvis jeg ikke fik lov til at dyrke motion, som jeg har gjort i mange, mange år. Og jeg ved, at mange af mine motionister har det på samme måde, siger hun.

Man kan se Sinna Maagaards første video via dette link: https://www.facebook.com/sinna.maagaard/videos/10221942660500020/

 


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien Sundhed.