Sigurds Anders And-blad udsolgt

Serieforlaget Egmont er løbet tør for eksemplarer af denne uges Anders And-blad, hvor Sigurd Barrett har skrevet hovedhistorien.

TV/MIDT-VEST bragte tirsdag aften historien om Sigurd Barrett, der har skrevet hovedhistorien "Den Gyldne Trompet" i  denne uges udgave af Anders And-bladet.

Bladet er blevet revet væk fra hylderne, og ifølge en pressemeddelelse fra Serieforlaget Egmont melder flere butikker rundt omkring i landet nu om udsolgt - og lageret hos forlaget er tomt.

- Det er vi naturligvis meget glade for, ikke mindst fordi Sigurd har skrevet en rigtig god og klassisk Anders And-historie, hvor Anders og Højben konkurrerer på livet løs, og hvor man samtidig får en masse ting at vide om alverdens musikinstrumenter, som man ikke vidste i forvejen," udtaler produktchef hos Egmont Serieforlaget A/S, Gitte Hoffmann Hansen i pressemeddelelsen.

Sigurd Barrett, der selv har været stor Anders And-fan i hele sit liv, har selv en mindre rolle i historien, hvor han er en hund ved navn Bigurd Sarrett. 

Herunder kan du se  indslaget, hvor vi fulgte Sigurd Barrett, da han besøgte SFO'en på Vestre Skole i Viborg for at fortælle om "Den Gyldne Trompet."

Børnenes bedste ven Sigurd Barret er er sprunget ud som Anders And forfatter - og har selv fået en fremtrædende plads i bladet

 

 

 


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien Samfund.