Se videoerne: Overvågningskameraer fanger to indbrudstyve i aktion

To mænd brød ind i sommerhus i Lynderup. Politiet har en mistanke om, at de har mere på samvittigheden.

Politiet i Viborg beder om hjælp til at finde frem til to mænd, der natten til den 19. september brød ind i et sommerhus i Lynderup ved Skals. 

Tyvene blev fanget på husets overvågningskameraer, og politiet offentliggør flere klip, hvor man blandt andet kan se, hvordan de to mænd går rundt ved sommerhuset og lyser ind gennem vinduerne med lommelygter.

- Det er svært at genkende deres ansigter på optagelserne, men vi håber, at nogen kan kende dem på gangen eller tøjet, siger politikommissær Christian Toftemark.

Tyvene brød ind i sommerhuset ved at bryde en dør op med et koben, og herefter forsvandt de blandt andet med to stole. Det endelige udbytte er endnu ikke gjort op.

Overvågningsvideo - via politiets YouTube-kanal. Se flere videoer længere nede i artiklen.

Christian Toftemark fortæller, at området ved Skals har været plaget af en del indbrud i sommerhuse, og politiet har en mistanke om, at de to mænd kan have mere på samvittigheden end det ene indbrud.

Politikommissæren glæder sig i øvrigt over det gode materiale fra overvågningskameraerne.

- I takt med at videokameraerne bliver billigere, er der flere og flere, der har overvågningsbilleder, og det er vi utroligt glade for. Det er helt lovligt, når det foregår på privat grund, siger han. 

Oplysninger i sagen kan gives til politiet på telefon 114.

Signalement


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien 112.