René Prang vinder DM i roadracing

Dramatik da roadracingkøreren René Prang sikrede sig DM-titel I roadracing.

Oddsene var ikke ligefrem med René Prang forud for løbet, så det var en yderst tilfreds roadracer, der kørte over målstregen på sin Triumph 675 Daytona på Mantorp Park søndag eftermiddag. Dermed sikrede roadracingkøreren René Prang fra Thorning sig DM i roadracing i klassen SuperSport 600.

Perfekt startFemte afdeling fredag gik perfekt med en sejr i et løb, som skiftede mellem tørvejr og regnvejr. René Prang var kørt på banen med tørvejrsdæk, mens andre havde regnvejrsdæk eller en kombination af begge dele.

I regnvejr på tørvejrsdæk

Da det begyndte at regne, fik de kørere, der var startet med regnvejrsdæk en fordel, men alligevel lykkedes det René Prang at holde afstand til forfølgerne og hente den førende og komme i mål som nr. et. Sejren styrkede den samlede føring, så det faktisk kun ville være et styrt søndag, der kunne fravriste ham DM-medaljen.

Dramatik før sidste løb

Under første tidtagning lørdag, skete der det der absolut ikke må ske, nemlig af motoren brændte sammen. Den har ellers kørt perfekt hele sæsonen, men nu var det slut.

ReservemotorDer blev travlhed i pitten for René og mekaniker Torben Almind, der omgående gik i gang med at udskifte den defekte motor med en reservemotor. De arbejdede ihærdigt for om muligt at nå den sidste tidtagning.

Kom ikke på banenKampen mod tiden lykkedes ikke, så René Prang kom ikke på banen og fik sat en tid til startplaceringen. Han måtte derfor starte bagerst i feltet søndag. At starte bagerst, og så med en motor som de ikke havde nået at få trimmet rigtigt, og derfor ikke havde en optimal ydelse, var ikke den bedste kombination.

Ingen sats

Alligevel gik det fint i løbet. Med et godt pointforspring behøvede han ikke at satse, og forsøgte derfor ikke at presse maskinen unødigt, men kom dog i mål på en flot anden plads som rigeligt rakte til DM i den samlede stilling.

Brix nr. tre

Teammakker Michael Brix fik en placering som nr. tre i både fredagens og søndagens løb. Michael Brix har kun deltaget i disse to løb i år, så det var en yderst tilfreds roadracer efter løbene, lyder det i en pressemeddelelse fra Team Prang.