Remis mellem VFF og FCK

I en spændende superligakamp spillede Viborg FF uafgjort 1-1 med topholdet FC København.

Viborg begyndte klart bedst i søndagens opgør mod FCK, der så ud til at have lidt trætte ben efter de seneste to derbykampe mod Brøndby i den forgangne uge.
    
Den tidligere Brøndby-spiller Jonas Kamper scorede til 1-0 efter ti minutter, da Viborg-kantspilleren snød FCK's offsidefælde, kom alene igennem og passerede målmand Robin Olsen med et fladt skud.
    
Det var den tidligere FCK-spiller Søren Frederiksen, som stod for stikningen til Kamper, der udnyttede, at udeholdets Mathias "Zanka" Jørgensen hang så meget, at offsiden glippede.
    
FCK-forsvaret kom generelt meget dårligt fra start, og det gav Viborgs hurtige og kloge kontraspillere gode betingelser.
    
Minuttet inden 1-0-scoringen havde Jeppe Curth haft en næsten lige så stor chance for at bringe Viborg foran, men angriberen blev grebet ud, da han lidt for nonchalant forsøgte at løfte den over Robin Olsen.
    
I resten af første halvleg havde FCK bolden mest og skabte de fleste chancer, men Nicolai Jørgensen og Benjamin Verbic var ikke heldige med afslutningerne.
    
I anden halvleg fik Viborg tilkendt et kontroversielt straffespark, hvor Søren Frederiksen lod sig falde let, da Mathias "Zanka" Jørgensen satte en glidende tackling ind, men ikke ramte Viborg-angriberen.
    
Curth brændte det efterfølgende straffespark, da Robin Olsen sprang til den rigtige side og snuppede forsøget.
    
I stedet var det FCK-anfører Thomas Delaney, som udlignede for FCK i det 89. minut, da han fik headet en svær bold i nettet.
    
FCK havde tilmed chancer til at sikre sejren i overtiden, men angriberen Federico Santander var ikke skarp nok i slutfasen.
    
/ritzau/

 


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien Sport.