Pytlick og co. slår Viborg i første kvartfinale-duel

Håndboldkvinderne fra Odense sænkede Viborg med 28-26 på udebane og kan skimte en plads i semifinalerne.

Odense Håndbold tog onsdag et stort skridt mod semifinalerne i landets bedste håndboldrække.

På udebane kunne Odense-træner Jan Pytlick se sit mandskab vinde 28-26 over Viborg.

Hjemmeholdet startede ellers godt og var foran 9-6 efter et kvarter. Men et langt udfald frem mod pausen betød, at de fynske gæster kunne tage hul på anden halvleg med en føring på 15-12.

Viborg lignede igen det bedste hold i anden halvleg, hvor det lykkedes at komme foran med 18-17.

Den spinkle føring blev forsvaret af Viborg-spillerne frem til 23-22, hvor det igen gik galt for værterne.

Odense fik kæmpet sig foran 28-25, og så var kampen afgjort.

Nadia Offendal og Deonise Fachinello blev topscorere for de fynske gæster med hver syv mål.

I målet for Viborg havde Louise Bager Due, der indstillede karrieren i 2012. Målvogteren har gjort comeback for en kort bemærkning i slutspillet for at hjælpe midtjyderne, der er udfordret på målmandsposten.

Viborg og Odense mødes igen om en uge på Fyn. Med uafgjort eller en sejr er Odense videre til semifinalen, hvor Nykøbing-Falster venter.