Profiler færdige i Viborg

Jakob Glerup og Asbjørn Sennels får ikke forlænget kontrakterne med Viborg FF. Til sammen har de to spillet mere end 700 kampe i den grønne trøje.

Jakob Glerup er i mange viborgenseres øjne indbegrebet af Viborg FF. Han har klubrekorden med 465 kampe, men til sommer er det slut.

- Lige nu tænker jeg meget over min fremtid. Jeg regner med at begynde en uddannelse som finansøkonom. Jeg er meget åben i forhold til min fremtid; om den byder på en forlængelse af min aktive fodboldkarriere, måske noget trænerarbejde eller en ny karriere i erhvervslivet; det har jeg ikke taget stilling til endnu. Jeg holder alle muligheder åbne, fortæller Jakob Glerup i en pressemeddelelse fra Viborg FF.

Anfører væk

Heller ikke anfører Asbjørn Sennels får ikke forlænget sin kontrakt. Hans kontrakt udløber også til sommer. Endnu ved han ikke, hvad der så skal ske, men han er meget motiveret for at fortsætte.

- Jeg vil ud og finde en ny klub på så højt et niveau som muligt. Jeg mener stadig jeg har SAS-liga niveau, men er åben for andre muligheder også, siger anfører Sennels i pressemeddelelsen.

- For både Jakob og Asbjørn gør det sig gældende, at det er nogle rigtig gode fodboldspillere, og tilsammen har de spillet næsten 700 kampe for Viborg F.F.. Men i forhold til vores treårsplan, samt økonomien i dansk fodbold lige nu, så må vi erkende, at vi nu er nået til den fase af processen, hvor vi skal fortsætte uden disse to klubprofiler i Viborg F.F., fortæller sportschef Steffen Høyer.


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien Samfund.