Prinsebesøg i det midt - og vestjyske

Mens Prins Joachim er i Holstebro for at deltage i CSR Award-uddelingen i Holstebro, ja så er hans, Hans Kongelige Højhed Prins Henrik for kort tid siden landet i Viborg.

Mens Prins Joachim er i Holstebro for at deltage i CSR Award-uddelingen i Holstebro, ja så er hans far, Hans Kongelige Højhed Prins Henrik, for kort tid siden landet i Viborg. Hans Kongelige Højhed ankom med salonvognen til Viborg Station.

Prinsens besøg skyldes en invitation fra Prinsens Livregiments Soldaterforening, som vil overrække prinsen et maleri i en forsinket 80-års gave.

- Da jeg spurgte ham tidligere i år, ønskede han ingen gave. Det duede simpelthen ikke, tænkte jeg. Så nu har vi inviteret ham til Viborg, hvor vi overrækker ham et maleri, og senere får en festlig aften i Tinghallen, sagde Jens Christian Lund, landsformand for Prinsens Livregiments Soldaterforening, til Viborg Stifts Folkeblad.

Digte efter koncert

Prins Henrik kvitterer for gaven ved at læse højt af sine digte.

Det sker umiddelbart efter hyldestkoncert til prinsen i Tinghallen klokken 20, hvor prinsens musikkorps vil underholde forsamlingen.

Se mere i vores nyhedsudsendelse klokken 19.30 - og se en kort video fra Prins Henriks ankomst her:

00:26 Luk video