Posten kommer med maden

Fra midten af juli kan borgere i Viborg få leveret frisk mad fra TKC Mad i Spøttrup. Leveringen kommer posten til at stå for

Borgere i Viborg kan nu få deres varme middagsmad leveret til døren af postbuddet. Post Danmark og madleverandøren TKC Mad har indgået en samarbejdsaftale, der betyder at posten nu skal bringe frisk hjemmelavet mad ud. Fra starten er 100 husstande i Viborg med i aftalen.

 - Med sin hjemmelavede og ernærende mad står TKC for høj kvalitet, og det glæder vi os til at blive en del af. Vi skal så bidrage med det, vi er gode til, nemlig at planlægge og udføre logistikløsninger, siger Henrik B. Nielsen, distributionschef i Post Danmark, Viborg i en pressemeddelelse fra Post Danmark.

To biler leverer

Samarbejdet starter op i midten af juli, og Post Danmark har allerede sat to biler på opgaven. De er begge blevet udstyret med ekstra strømforsyning, så maden er lun og frisk, når den bliver leveret.

Større publikum

Aftalen har også god betydning for TKC Mad. De kan nemlig nå ud til endnu flere potentielle kunder nu, end de kan i dag. I dag leverer firmaet mad til Skive, Struer og Holstebro Kommuner, hvor de er godkendt som fritvalgsleverandør til blandt andet de ældre i kommunerne. Nu har TKC Mad så ansøgt om en tilsvarende godkendelse i Viborg.

Aftalen betyder, at borgerne i Viborg kan få maden leveret få timer efter, den er tilberedt.


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien Samfund.