Pihl presset af Pape

En analyse i Altinget.dk levner ikke Venstres Kristian Pihl Lorentzen mange chancer for at blive valgt ved næste folketingsvalg. Selv erkender han, at konkurrencen bliver hård.

Med flere store Venstreprofiler i storkredsen og De Konservatives partiformand Søren Pape Poulsen i samme valgkreds, bliver det mere end almindelig svært for Venstres Kristian Pihl Lorentzen at blive valgt ved næste folketingsvalg. Sådan lyder en analyse fra det politiske medie Altinget.dk.

- Det er da ikke det mest muntre læsning, må jeg sige. Og der er da ingen tvivl om, at Søren Pape er en stærk konkurrent. At være i samme kreds som en partiformand, det er da en udfordring, siger Kristian Pihl Lorentzen. 

Selv om konkurrencen bliver hård, vil trafikordføreren kæmpe til det sidste.

- Jeg tror rigtig mange er glade for, at landsdelen har en trafikordfører. Jeg føler, jeg har en god dialog med vælgerne. Jeg bor i landsdelen, og jeg håber jeg er kendt for, at jeg er en politiker, der er til at få fat på, og som også reagerer, når folk kommer med en sag, siger politikeren og slutter,

- Det er jo kun en analyse, men det havde da været rarere læsning, hvis analysen havde konkluderet, at jeg var sikker på valg.