Partiskifte i Viborg

Byrådsmedlemmet Anna Margrethe Engbæk Schmidt bytter Det Konservative Folkeparti ud med Radikale Venstre.

29-årige Anna Margrethe Engbæk Schmidt har været konservativ siden hun tog hul på sin politiske karriere som 15-årig. Siden da har hun især involveret sig i klima- og miljøpolitikken, og det er primært de to områder, der nu får hende til at skifte parti.

Anna Magrethe Engbæk Schmidt bliver radikales andet ansigt i byrådet. Et byråd, der indtil i går, kun talte Jens Rohde fra radikale.

Det nye partimedlem bliver hilst hjertelig  velkommen blandt hendes ny partifæller.

- Vi byder velkommen til Anna. Vi får et byrådsmedlem, som har fokus på radikale mærkesager som miljø, børn og unge samt erhvervsområdet. Vi får et byrådsmedlem, som har stor indsigt og er yderst arbejdsom. Med to byrådsmedlemmer får Radikale Venstre større styrke til at præsentere vores politik lokalt, siger Ole Birch, Formand for Radikale Venstre i Viborg, i en pressemeddelelse.

Han bakkes op af partiets politiske leder, Morten Østergaard.

- Jeg er oprigtig glad for, at Anna nu repræsenterer Radikale Venstre i Viborg. Vi er stolte af, at endnu en vil stå vagt om de socialliberale værdier, som bygger på en anstændig, ordentlig og positiv tilgang til vores medmennesker. Vi er garanten for altid at tage udgangspunkt i det enkelte menneskes potentiale og muligheder

 


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien Politik.