Pape til valg på frihed og tryghed

Søren Pape Poulsen melder om Klare konservative mærkesager i valgkampen, der bliver altafgørende for den konservative partiformand.

Søren Pape Poulsen er klar til valgkampen. Sådan skriver han selv på sin Twitter-konto i dag.

pape_twitter_0.jpg

Og det skal han også gerne være, for valgkampen bliver ikke kun afgørende partiet De Konservative men også for ham personligt som formand. Da han i september sidste år blev valgt som partiformand i understregede han, at vælges han ikke ind i Folketinget ved dette valg, er konsekvensen, så stopper han som formand.

Viborgs tidligere borgmester stiller op i Vestjyllands Storkreds, og han er meget bevidst om, at der også skal være tid til besøg og møder her i lokalområdet.

- Viborg er min naturlige base, men jeg skal selvfølgelig også pleje de andre områder i storkredsen, for det er jo her jeg skal hente mit mandat. Men det skal jeg selvfølgelig have passet ind med alle de andre steder, hvor jeg skal være som partifomand, siger han i dag til Viborg Stifts Folkeblad.

Og Søren Pape Poulsen har kridtet banen op og går til valg med klare politiske ambitioner.

- Vi skal stoppe det regeltyranni, som hver dag rammer helt almindelige mennesker og offentligt ansatte. Vi skal stoppe den skattehetz, som rammer helt almindelige danskere, der bare passer deres arbejde, og vi skal stoppe det rekordhøje antal indbrud, der hver time rammer helt almindelige familier, skriver Søren Pape Poulsen i en pressemeddelelse udsendt i dag.

Pape ønsker mere frihed

Danskerne skal i følge den konservative forman have mere frihed.

- Danske familiers indkøbskurve tynges af et utal af afgifter, som gør, at vi har EU's højeste forbrugerpriser. Sammen med den enorme skat på arbejde og bolig gør det, at Danmark er et alt for dyrt land at leve i - sådan skal det ikke være, skriver han.

Søren Pape Poulsen går også i rette med den manglende tryghed i landet. Han mener, at trygheden styrkes ved at øge antallet af betjente i Danmark.

- Det kan simpelthen ikke være rigtigt, at Danmark er det land i EU, hvor der bliver begået næst flest indbrud per indbygger - kun overgået af Grækenland. Derfor vil jeg styrke danske politi, så der kommer flere politibetjente i Danmark. Danskerne skal kunne følge sig trygge i deres eget hjem, på vej til bussen om aftenen, og når de færdes ude i nattetimerne, slutter han i pressemeddelelsen.

Statsminister Helle Thorning Schmidt har indkaldt til pressemøde i Statsministeriet onsdag klokken 11. Herefter forventer alle, at hun vil udskrive valg. Og så kan kampen om stemmerne ellers begynde.


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien Politik.