Overfald på ung kvinde: Politiet efterlyser flere vidner

Det vidne, der fandt offerets regnjakke i skoven ved Bjerringbro, har nu henvendt sig til politiet, der stadig gerne vil have hjælp fra offentligheden.

Midt- og Vestjyllands Politi har nu fået kontakt med det vidne, der fredag blev efterlyst i sagen om overfaldet på en ung kvinde i Hjermind Krat torsdag eftermiddag ved Bjerringbro.

Der er tale om en kvinde, som fandt offerets regnjakke og placerede den ved Troldetræet - et træ som er almindeligt kendt blandt de lokale - cirka 50 meter fra det sted, hvor overfaldet skete.

Kvinden vil på mandag blive afhørt nærmere af lokalpolitiet i Viborg, men har umiddelbart ikke oplysninger, der kan hjælpe i jagten på gerningsmanden. 

Derfor understreger vagtchefen ved Midt- og Vestjyllands Politi, Anders Olesen, at politiet stadig er meget interesseret i hjælp fra offentligheden. Man vil gerne høre fra personer, der har været i området ved Hjermind Krat torsdag mellem klokken 15 og 18.

- Det kan godt ske, at man umiddelbart ikke føler, at man har noget at bidrage med, men sommetider kommer der alligevel vigtige oplysninger frem, når vi først får talt med folk, siger Anders Olesen. 

Det var en ung kvinde fra Nørgaards Højskole, der blev overfaldet i skoven. Gerningsmanden greb fat i hende bagfra, men det lykkedes hende at vriste sig fri ved at tage regnjakken af. Politiet har endnu ikke noget bud på motivet til overfaldet.

Oplysninger i sagen kan gives til politiet via telefon 114.

Signalement af gerningsmanden


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien 112.