Opdateret: Mændene er fundet

Viborg Politi eftersøger to mænd, der stjal for over 100.000 kroner på henholdsvis Bjerringbro Gymnasium og Ikast-Brande Gymnasium.

Opdateret: Mændene er fundet, og derfor er billederne blevet fjernet. 

Tirsdag fik en gymnasieklasse i Bjerringbro stjålet ejendele for over 100.000 kroner. Der er tale om computere, mobiltelefoner, punge og meget andet. Det blev stjålet, mens eleverne var til idræt. 

De samme tyve slog onsdag middag til på et nyt gymnasium - denne gang i Ikast. Anmeldelsen kom ind kl. 14.10, men overvågningsbillederne viser de efterlyste udenfor gymnasiet kl. 12.59. Nu efterlyser politiet to mænd, der er dukket op på overvågningsbillederne fra de to gymnasier. 

Det er endnu uvist, præcist hvor meget de stjal for på Ikast-Brande Gymnasium, men det var samme procedure. De brød ind i drengenes omklædningsrum, mens nogle elever havde idræt og stjal computere og telefoner. Der mangles også to cykler fra gymnasiet, fortæller vagtchefen fra Midt- og Vestjyllands Politi. 

Rektoren på Bjerringbro Gymnasium ved lidt om, hvordan tyvene har båret sig ad tirsdag på hans gymnasium. 

- Vi ved, at der er kommet to unge mænd gående ud ved cyklerne, og de har lusket sig ind i hallen, og de har været på besøg i omklædningsrummene. Det ved vi, fordi vi har dem på overvågningsbilleder, forklarer Claus Kjeldsen.

Hvis du kan genkende de to mænd, eller har nogle informationer, som kan hjælpe politiet, så ring til 114. 

 

 


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien 112.