Nyegaard: En storklub i frit fald

Fyringen af Christian Dalmose er et udtryk for en håndboldklub i frit fald. Det siger håndboldekspert Bent Nyegaard til TV MIDTVEST.

Viborg HK har droppet træner Christian Dalmose, og ingen af de udenlandske profiler har haft lyst til at forlænge deres kontrakter med klubben.

Konklusionen fra TV 2's håndboldekspert Bent Nyegaard er klar - Viborg HK er en storklub i frit fald.

- Ja, det er de jo. Christian Dalmose var nærmest den eneste, de har forlænget med udover Rikke Skov, så i forhold til deres strategi, ser det jo mærkeligt ud, siger Bent Nyegaard.

For tre dage siden offentliggjorde Viborg HK sit halvårsregnskab, som afslørede, at klubben stadig befinder sig i en lunken økonomisk situation.

Egenkapitalen er nede på 2,4 millioner kroner, og selskabet har dermed tabt mere end halvdelen af selskabskapitalen. For et år siden var egenkapitalen 8,6 millioner kroner.

- Halvårsresultatet er ikke tilfredsstillende, hvorfor selskabet er i gang med at tilpasse omkostningerne, skrev klubben i meddelelsen.

Og første tilpasning kom altså natten til lørdag, hvor klubben i følge Viborg Stifts Folkeblad fyrede træner Christian Dalmose.

I stedet overtager herretræner Lars Friis Hansen, som allerede er på lønningslisten i klubben.

For knap to uger siden diskuterede Overtrådt-panelet med Ulrik Wilbek, Ryan Zinglersen og Niels Agesen situationen i Viborg HK. Se den debat i artikelvideoen.


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien Samfund.