Ny Viborg FF-spiller anklaget for vold og kidnapning

Viborg FFs Bernio Verhagen er blevet meldt til politiet af sin kæreste. Hun anklager ham for vold og for at have holdt hende fanget.

Viborg-spilleren Bernio Verhagen afviser alle de beskyldninger om vold, der de seneste dage har været mod ham på sociale medier.

Det er hans 21-årige chilenske kæreste Nayaret Muci, der har meldt fodboldspilleren til politiet, og på Instagram har hun lagt billeder op af sig selv med blå mærker på armene.

- Han holdt mig låst inde på Palads Hotel i Viborg. Der var ikke længere forskel på nat og dag. Hver gang jeg ville rejse, stod han ved døren. Han krænker fuldstændig mine rettigheder og mishandler mig fysisk, skriver Nayaret Muci i en besked til B.T.

Til avisen fortæller hun, at hun er flygtet fra hotellet og nu er på et kvindekrisecenter.

quoteHan holdt mig låst inde på Palads Hotel i Viborg. Der var ikke længere forskel på nat og dag. Hver gang jeg ville rejse, stod han ved døren.

Nayaret Muci

Har taget genmæle på Instagram

Viborg-spilleren afviser dog selv alle anklager. På Instagram har han blandt andet lagt billeder op af flybilletter, sms-beskeder og hans arme med kradsemærker. Og på det sociale medie skriver han blandt andet:

- Jeg gjorde alt for den kvinde. Jeg købte hendes billetter, ordnede hendes visa. Jeg tog mig af hende, og det her er takken.

Midt- og Vestjyllands Politi har over for B.T. bekræftet, at de har fået anmeldelsen fra Nayaret Muci.

Klubben tolererer ikke vold

Jesper Fredberg er sportschef hos Viborg FF, der er Bernio Verhagens arbejdsgiver. Sportschefen er træt af sagen, men følger dens udvikling. Overfor B.T. kalder han uoverensstemmelserne for kæreste-fnidder.

- Med det blander vi os ikke i. Det er noget med nogle beskyldninger frem og tilbage på de sociale medier. Vi synes, det er dumt at bruge sociale medier til sådan noget. Det burde man være voksen nok til at lade være med, siger han til avisen.

Sportschefen understreger dog overfor B.T., at klubben ikke tolererer vold, og at Bernio Verhagen ikke kan være ansat hos Viborg FF, hvis det viser sig, at han har været voldelig over for sin kæreste.