Ny målmand til Viborg FF

Peter Friis Jensen skifter til Viborg FF med øjeblikkelig virkning. Målmanden har skrevet under på en treårig aftale.

Den 26-årige målmand Peter Friis Jensen har netop sat sin underskrift på en treårig kontrakt. Det skriver Viborg FF i en pressemeddelelse.

Siden 2004 har Peter Friis Jensen spillet i Randers FC, men nu rykker han ned i landets næstbedste række, hvor der venter nye udfordringer, og dem ser han frem til.

- Jeg glæder mig utrolig meget til at komme i gang. Klubben har en god historie og et spændende hold, og samtidig passer det rigtig fint geografisk, da jeg har venner og familie i Randers. Viborg FF har ambitioner om at vende tilbage til Superligaen, og den mission ser jeg frem til at være en del af, siger Peter Friis Jensen.

Et godt match

Sportschef Ole Nielsen er godt tilfreds med, at det er lykkes at få Peter Friis Jensen til Viborg FF.

- Det er utrolig glædeligt, at Peter Friis Jensen har valgt at komme til Viborg. Han besidder et rigtig stort potentiale, og jeg er glad for, at vi får en kapacitet som Peter Friis Jensen til klubben. Det er uden tvivl en rigtig dygtig keeper, vi har fået fat i, så jeg er sikker på, at det er et rigtig godt match, siger Ole Nielsen.

Peter Friis Jensen startede sin fodboldkarriere i IF Midtdjurs, men skiftede i 2003 til Randers FC, hvor det i sidste sæson blev til 23 kampe i Superligaen.