Ny landstræner for kokke: - Jeg er ved at revne af spænding

Lars Brynjulf Nielsen fra Viborg kommer til at stå i spidsen for det danske cateringlandshold. Han har selv tidligere været på landsholdet.

Det danske cateringlandshold er for tiden det tredje bedste i verden. Foto: Malthe Mogensen

Kokkelandsholdet har netop sat det ledelseshold, der skal toppe sidste års flotte placering ved VM i Luxembourg, hvor holdene samlet hentede fire guld-, en sølv- og en bronzemedalje.

Det er en kæmpe opgave, som jeg ydmygt går ind til med enorm spænding, gejst, glæde og motivation.

Lars Brynjulf Nielsen

På cateringlandsholdet bliver Lars Brynjulf Nielsen fra Viborg ny Team Manager, oplyser kokkelandsholdet i en pressemeddelelse.

- Jeg er ved at revne af spænding og glæde over nu at få muligheden for sådan en inspirerende rolle, fortæller Lars Brynjulf Nielsen på Facebook.

Lars Brynjulf Nielsen Foto: Malthe Mogensen

Lars har tidligere selv været deltager på kokkelandsholdet. Herudover har han en dommeruddannelse og har blandt andet dømt ved den seneste gastronomiske landskamp imod Sverige.

- Det er en kæmpe opgave, som jeg ydmygt går ind til med enorm spænding, gejst, glæde og motivation. Første mål bliver som minimum at opnå podieplads ved det kommende OL i Stuttgart i februar 2020.

Lars er til dagligt kantineleder på F&H of Scandinavia i Viborg, hvor han dagligt bespiser cirka 200 personer. Ved siden af driver han sit eget cateringfirma UNIQ Cooking.

Det danske cateringlandshold er for tiden det tredje bedste i verden.

00:43

Se også: Bronzemedaljer til cateringlandsholdet kokke-VM i Luxembourg.

Luk video