Nu skulle den være god nok: Westlife kommer til Viborg i 2022

Corona-pandemien har over flere gange rykket Westlifes kommende koncert i Viborg, men nu er det lagt fast, at de kommer til Danmark 9. august 2022.

15. august 2020 er blevet til 9. august 2022, men nu skulle den være god nok! 

Verdensstjernerne fra Westlife kommer til Viborg næste år og giver koncert på Paradepladsen.

Oprindeligt skulle eventet, 'Domkirken Rocker med Westlife', have været afholdt i Tinghallen, men udfordringerne med corona-pandemien har lavet lidt om i de planer. 

I stedet for et tredages event, bliver det nu over én aften, man kan opleve Westlife, Johnny Deluxe, Outlandish og Jack Warren.

Men trods et komprimeret program, så er det at man får det afholdt en kæmpe sejr for Viborg. 

- Jamen det betyder rigtig meget for os, men også for Viborg Kommune. Det er jo et kæmpe navn vi får hertil, og det betyder også, at der kommer folk fra hele landet for at se dem. Det er kun 15 procent af billetterne, der er solgt til personer fra Viborg, så det er også godt for lokalområdet, at der kommer lidt koncertgæster til, fortæller direktør i Tinghallen Claus Donslund.

Ændringer på stribe

Som med så mange andre corona-ramte arrangementer, så var der allerede tæt på udsolgt af billetter til arrangementet, da man måtte udskyde det.

Derfor har man flere gange været ved at afsøge forskellige muligheder, for at koncerten kunne blive en realitet. 

- Ambitionen var jo oprindeligt at bruge domkirken som kulisse, hvor der var plads til godt 6000 personer. Men billetsalget gik flyende, så for at efterkomme det, flyttede vi det til Paradepladsen også på grund af corona-restriktioner, forklarer Claus Donslund.

Man havde et håb om at afvikle koncerten i 2020, og derfor var Paradepladsen også udvalgt med henblik på corona-afstand.

Nu giver den ændrede lokation dog i stedet mulighed for, at udvide kapaciteten 6000 deltagere til godt og vel 8000, hvilket betyder, at der igen er åbnet for billetsalget.