Nu kan man også uddanne sig til boligfotograf

I dag startede Medieskolerne i Viborg landets første uddannelse som boligfotograf.

Når man som ejendomsmægler skal sælge en bolig, er det bestemt ikke ligegyldigt, hvordan den tager sig ud på fotografierne i boligannoncen.

Derfor lancerer Medieskolerne nu en ny uddannelse som boligfotograf i samarbejde med virksomheden Diakrit. Den starter i dag og bliver dermed Danmarks første boligfotograf-uddannelse.

quoteDet er nødvendigt, fordi der er en branche, som efterspørger det.

Max Jørgensen, Rektor, Medieskolerne i Viborg.

- Det er nødvendigt, fordi der er en branche, som efterspørger det. Boligfotografering er vokset som en professionalisering af hele markedet, siger Max Jørgensen, der er rektor ved Medieskolerne i Viborg. 

Medieskolerne i Viborg og København har uddannet 1.200 fotografer siden etableringen i 1981, og i dag startede de 3 første elever så på den nye uddannelse i Viborg. 

- Jeg har selv en meget stor interesse i mode, interiør og design, så derfor kunne jeg godt lide ideen om boligfotografering, siger Kasper Andersen fra Gørding, som er en af de 3 nystartede boligfotograf-studerende i Viborg.  

Diakrit er en af landets største foto-levarandører til ejendomsmæglerene, og deres samarbejde med Medieskolerne betyder, at virksomheden løbende etablerer elevpladser til de studerende. 

 

 


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien Erhverv.