Norwegian stopper Karup-rute

Det norske flyselskab Norwegian aflyser vinterprogrammet fra Karup.

Den sidste Norwegian flyver kan snart være lettet fra Karup Lufthavn. Pr. 30. oktober stopper selskabet midlertidigt sine daglige afgange fra den midtjyske lufthavn. Det skriver AOH.dk i dag.

Ikke efterspørgsel nok

- Vi har kæmper for Karup-ruten, og de lokale kræfter har gjort deres bedste for at støtte udviklingen, men vi ser od alligevel nødt til at lukke Karup i vinterprogrammet. For at holde vores omkostninger og dermed priser lave, må vi hele tiden sikre, at vi sætter vores fly ind der, hvor efterspørgslen er størst, siger Johan Bisgaard Larsen, der er presse- og markedschef.

Endeligt afgjort senere

Foreløbig er der kun tale om en midlertidig aflysning af flyvningerne. Efter nytår bliver det endeligt afgjort om der igen kommer Norwegian-flyvninger på ruten Karup-København.

Øger ruteantal fra Aalborg

Mens de i Karup må sige farvel til afgange, så kan de i Aalborg Lufthavn glæde sig over, at selskabet her øger antallet af afgange, så der pr. 30. oktober vil være seks daglige afgange. Det er på grund af en øget efterspørgsel fra især erhvervskunder. Det oplyser selskabet til finansnyhedssiden NPinvestor.dk.  

Passagerer får penge tilbage

Selskabet oplyser, at de passagerer der har købt billet efter den 30. oktober vil få refunderet deres billetter.