Norwegian overvejer Karup

I kølvandet på Cimber Sterlings konkurs overvejer det norske flyselskab, der tidligere har fløjet fra Karup lufthavn, at vende tilbage til det vestjyske.

Norwegian droppede sin Karup-rute tilbage i oktober sidste år. Men med Cimber Sterlings konkurs er lufthavnen igen blevet interessant for det norske selskab.

- Vi er i gang med at se præcist, hvad vi har af muligheder og hvilke fly, vi kan rokere med. Vi arbejder på en plan, som vi gerne skulle have klar hurtigst muligt, og i den forbindelse kan vi bestemt ikke afskrive Karup som mulighed, siger informationschef hos Norwegian Johan Bisgaard Larsen.

Ny situation

Tidligere droppede selskabet den vestjyske lufthavn, men med udsigt til at blive eneste selskab i lufthavnen uden konkurrence fra Cimber, så er Karup-ruten igen tiltrækkende.

- Vi havde gode erfaringer med Karup-ruten. Men dette er en ny situation, og nu skal vi se om vi har fly til rådighed. Det er et større pudslespil, der skal gå op, inden vi kan sige, om vi kommer til Karup igen, siger Johan Bisgaard Larsen.

 


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien Erhverv.