Nikolaj Jacobsen stopper i BSV

Nikolaj Jacobsen stopper som assistent i BSV efter denne sæson. Tidligere AG-træner kan være afløseren.

I fem sæsoner har den tidligere landsholdsspiller Nikolaj Jacobsen været en succesfuld assistenttræner i Bjerringbro-Silkeborg. Det er slut efter denne sæson. BSV oplyser i en pressemeddelse at, Nikolaj Jacobsen efter en årrække i klubben ønsker nye udfordringer.

- Nikolaj har betydet meget for den udvikling, som holdet har været igennem de senere år, og han er en afgørende faktor i de flotte resultater, vi har opnået. Han har udviklet sig til at være en træner på højeste liganiveau. Derfor er det naturligt, at han har lyst til at prøve noget nyt, siger adm. direktør i Bjerringbro-Silkeborg, Frank Lajer.

Tidligere AG træner til BSV?

Efter hvad TV/Midt-Vest erfarer, er Klavs Bruun Jørgensen udset til at skulle danne nyt makkerpar med Carsten Albrektsen i den midtjyske håndboldklub, selv om rygter ellers længe har sat den tidligere AG København-træner i forbindelse med Team Tvis Holstebro.

I pressemeddelsen lyder det, at Nikolaj Jakobsen ønsker at prøve kræfter med en rolle som cheftræner. Men tidligere er den forhenværende landsholdsspiller også nævnt som kandidat til at blive ny assistenttræner for Jan Pytlick og damelandsholdet, når den nuværende assistent Kim Jensen takker af efter sommerens OL.