Nedtælling: Sidste udkald for VHK

Med kort tid tilbage til deadline kæmper Viborg HK stadig for sin fortsatte eksistens.

Der er kun en uge til, at Viborg HK A/S offentliggør selskabets delårsrapport. Alligevel er det stadig meget usikkert, om selskabets økonomi er holdbar.

En initiativgruppe kæmper lige nu for at oprette et nyt anpartsselskab. Selskabet skal købe en ejerlejlighed af Viborg HK og dermed frigive omkring to millioner kroner til brug her og nu.

- Vi mangler stadig at sælge cirka 25 % af anparterne for at være i mål. Jeg er meget positiv med hensyn til den støtte, vi har fået fra folk, men det er nu, det gælder. Vi mangler stadig det sidste, og vi bliver nødt til at lukke for salget af anparter på mandag, siger initiativtager Kristian Hansen til Viborg Stifts Folkeblad.

I følge avisens oplysninger mangler der stadig at blive solgt anparter for i alt 725.000 kroner.

- Jeg tror, der er mange som lurepasser og tænker, at det nok skal gå. Men det er altså nu, folk skal ud af busken, siger Kristian Hansen.

Viborg HK's direktør er positivt stemt i forhold til chancerne for at redde den konkurstruede klub.

- Det ser ud til, at vi er tættere på målet end nogensinde før. Lykkes den her del, er det meget tæt på, at vi kan komme med en positiv udmelding om vores økonomiske situation, siger Jan Buhr til Viborg Stifts Folkeblad.

Sponsorer har indtil nu spyttet lige over en million kroner i kassen, og salget af Heidi Astrup Lounge giver omkring to millioner kroner. Oprindeligt manglede Viborg HK op mod fem millioner kroner, og dermed vil klubben være reddet, hvis anpartsselskabet bliver en realitet.