Nedslidt Burgaard vælger landsholdet fra

Højrebacken Louise Burgaard fra Viborg HK melder fra til landsholdets Golden League-stævne i næste uge. Afbuddet skyldes, at hun føler sig psykisk og mentalt træt.

Når den nye landstræner for de danske håndboldkvinder, Heine Eriksen, for første gang skal styre tropperne ved Golden League-stævnet i næste uge, bliver det uden Viborg HK-backen Louise Burgaard. Det skriver TV2 Sport.

Den 22-årige landsholdsprofil har besluttet sig for at melde afbud ovenpå en hård periode med Viborg HK.

- Jeg har været igennem et hårdt og tæt kampprogram med Viborg. Det betyder, at jeg føler mig slidt både psykisk og mentalt. Derfor har jeg valgt at melde fra denne gang, forklarer Louise Burgaard til TV2 Sport.

Første landsholdsafbud

- Det er forhåbentlig første og eneste gang, det kommer til at ske. Jeg regner bestemt med at være med til vores næste samling, siger Louise Burgaard.

Landstræner Heine Eriksen ærgrer sig over afbuddet fra de rutinerede kræfter, da der er mange nye spillere med i Golden League-truppen.

- Det er naturligvis en stor svækkelse, når en profil som hende melder afbud. Jeg har haft et par gode samtaler med Louise Burgaard, og jeg har fuld forståelse for, at hun har brug for en pause, og at hun har været presset denne sæson, siger Heine Eriksen til TV2 Sport.

Det er endnu ikke meldt ud, hvem der skal afløse Louise Burgaard.


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien Samfund.