Næstekærligt initiativ: Camilla uddelte gratis tøj og legetøj i Houlkær

Julen og gaveræset er for længst overstået, men glæden ved at gi' ku man i dag også finde på et koldt bytorv i Houlkær.

På få dage har Camilla Kjær Haagensen fra Vejrumbro stablet et helt netværk af frivillige på benene med det ene formål at ta' alle vores overflødige stykker tøj og ting og gi' det til dem, der har allermest brug for det. Foto: Kristian Mørk Andersen, TV MIDTVEST"

42-årige Camilla Kjær Haagensen stod i dag i spidsen for en lille gruppe af folk med et meget simpelt koncept.

På få dage har en kvinden fra Vejrumbro stablet et helt netværk af frivillige på benene med det ene formål at ta' alle vores overflødige stykker tøj og ting og gi' det til dem, der har allermest brug for det.

Formålet er jo egentlig bare at få et smil fra de mennesker, som mangler noget. Det handler egentlig ikke om ret meget andet end at gøre folk glade

Camilla Kjær Haagensen, Vejrumbro

- Formålet er jo egentlig bare at få et smil fra de mennesker, som mangler noget. Det handler egentlig ikke om ret meget andet end at gøre folk glade, siger Camilla Kjær Haagensen.

01:07

Steffie Topp fra Frederiks og hendes datter var i dag meget taknemmelig for det næstekærlige initiativ. 

Luk video

"Så kan der blive råd til en pizza"

Læs også Frivillige stod klar med gratis hjælp - kommunen ville selv

Siden torsdag har hun og en gruppen af frivillige samlet ind, og de har hverken en forening, vedtægter eller styr på hvor mange, der vil sætte pris på den hjælpende hånd.

I dag skulle det så vise sig, om glæden ved at få var lige så stor som viljen til at give. Og flere viste interesse for de mange indsamlede og gratis goder.

Så kan der måske blive råd til en pizza med ungerne eller sådan noget. Det gør vi ikke så tit. Så jeg synes, det er fedt

Steffie Topp, dagpengemodtager, Frederiks

- Jeg synes, det er super godt, og det er hyggeligt, at børnene kan komme og få et stykke legetøj og tøj, lød det fra Azad Bazagar fra Houlkær, der var en af dem, der nød godt af initiativet.

- Formålet er jo egentlig bare at få et smil fra de mennesker, som mangler noget, siger Camilla Kjær Haagensen, der stod bag dagens næstekærlige initiativ. Foto: Kristian Mørk Andersen, TV MIDTVEST

For det, der fylder på den enes loft, kan gi' luft i den andens budget.

- Så kan der måske blive råd til en pizza med ungerne eller sådan noget. Det gør vi ikke så tit. Så jeg synes, det er fedt, sagde Steffie Topp fra Frederiks, der som dagpengemodtager har en stram økonomi.

Camilla Kjær Haagensen kunne derfor indkassere dagens helt store gevinst. Omkring 50 personer nåede nemlig i dag forbi torvet i Houlkær.

Folkene bag overvejer nu, om arrangementet skal gentages engang i fremtiden.

Læs også Fond donerer millioner til julehjælp: - Der er behov for det

01:54 Luk video