Mølby: - Jeg troede på, at vi kunne vende det

Viborg FF fyrede onsdag deres cheftræner gennem to år. Det ærgrer Johnny Mølby, som stadig troede på, at han kunne vende udviklingen.

Onsdag meddelte Viborg FF, at de havde fyret deres cheftræner Johnny Mølby på grund af svigtende resultater. Direktøren og sportschefen troede ikke længere på, at Johnny Mølby var træneren, der kunne få klubben tilbage i Superligaen. 

Johnny Mølby troede dog stadig selv på, at han kunne bringe klubben tilbage i Superligaen, trods nederlaget til Thisted FC i sæsonpremieren. 

- Jeg havde en kæmpetro på, at jeg kunne få VFF tilbage i Superligaen. Også selv om vi ikke fik den start på den nye sæson, som alle i klubben havde sat næsen op efter, siger den erfarne cheftræner til TV MIDTVEST. 

- Jeg føler, at holdet ville det samme som mig. Vi vidste, hvad vi skulle i gang med. Når man starter i en ny række, sker der tit ting. Hobro startede også med at tabe deres første kamp efter nedrykningen, og de er nu tilbage i Superligaen. Jeg havde is nok i maven til at tro på, at vi godt kunne vende det her. Men det får jeg så ikke lov til at bevise, siger han. 

- Jeg vil ikke pibe over det

Johnny Mølby er bevidst om, at når resultaterne ikke er der, så er man i fare, men han er stadig ikke tilfreds med beslutningen. 

- Jeg er selvfølgelig rigtig træt af fyringen, for jeg har været meget glad for at være i Viborg. Men jeg er også bevidst om, at det er en del af gamet, og at det er en klubs ret at træffe sådan en beslutning, når resultaterne ikke er der, siger Johnny Mølby til TV MIDTVEST. 

Johnny Mølby, der havde ét år tilbage på sin kontrakt i klubben, søger dog ikke medlidenhed over fyringen. 

- Det er lige meget, om jeg er enig eller uenig i beslutningen. Jeg vil ikke pibe over det, siger Johnny Mølby. 

Den midlertidige cheftræner i Viborg FF bliver Johnny Mølbys assistenttræner i sidste sæson, tidligere Superliga-topscorer Steffen Højer. 

Den 5. juni udtalte Viborg FFs bestyrelsesformand Kim Nielsen, at man havde havde tiltro til Johnny Mølby. 

- Vi har en tro på, at vi kan få det her til at hænge sammen med Johnny Mølby og Steffen Højer og den resterende sportslige sektor, så de også er her næste år, sagde han i juni, efter de rykkede ned. 


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien Sport.