Mikkel Agger skal hjælpe Viborg FF tilbage i Superligaen

På transfervinduets sidste dag sikrede Viborg FF sig den tidligere Thisted-topscorer Mikkel Aggers underskrift.

Viborg FF er det mandskab, der i efteråret har scoret flest mål i fodboldens næstbedste række. Og nu bliver målgarantien ikke mindre. For på transfervinduets sidste dag sikrede Viborg FF sig den tidligere Thisted-topscorer Mikkel Aggers underskrift. I dag var han derfor med i startopstillingen i træningskampen mod Vendsyssel.

- Det er dejligt. Jeg har fået et rigtig godt indtryk af klubben indtil videre. Men det er nogle gode gutter, som har taget rigtig godt i mod mig, lød det i dag fra Mikkel Agger.

Den 26-årige angriber har det seneste år spillet i norske Sarpsborg. Men Danmark og en bedre liga trak i Mikkel Agger. 

quote(...) jeg vil gerne spille fodbold hver eneste weekend, og det håber jeg, jeg kan komme til i Viborg FF

Mikkel Agger, Viborg FF

- De var glade for mig, og jeg var egentlig også glad for at være der. Men jeg vil gerne spille fodbold hver eneste weekend, og det håber jeg, jeg kan komme til i Viborg FF.

Sikkert er det, at Mikkel Agger nu skal han være med til at bombe Viborg FF tilbage i Superligaen. Cheftræneren tror på sin nye mand på holdet:

- Jeg forventer, at han laver mål. Jeg forventer, at han giver holdet noget dynamik, og jeg forventer, at han giver modstanderne problemer, siger cheftræner i Viborg FF, Steffen Højer. 

Viborg vandt kampen over Vendsyssel med 3-2. I dag blev det ikke til mål fra Aggers fod, men en flot assist til Andreas Albers, der bragte Viborg i front efter 12 minutter.

quoteJeg forventer, at han laver mål. Jeg forventer, at han giver holdet noget dynamik, og jeg forventer, at han giver modstanderne problemer

Steffen Højer, cheftræner, Viborg FF 

- Det var dejligt at komme ind og få spillet lidt minutter med drengene. Det er det, der skal til, for at man fletter helt ind på holdet, lød det fra Mikkel Agger efter træningskampen.

Mikkel Agger har skrevet under på en to og et halvt-årig kontrakt med Viborg FF.

 

 

 

 

 

 


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien Sport.