Midtjyllands Lufthavn: Charterafgange gav flere passagerer

Lufthavnen halter dog stadig bagud på ruteflyvningerne

Foto: Jørgen Ahler, TV MIDTVEST

Med en stigning i passagertallet i juli måned på hele 26,4 procent, kan Midtjyllands Lufthavn i Karup notere sig for en solid succes med sommerens charter-afgange. Det skriver Viborg Stift Folkeblad.

Ialt gik 8.980 passagerer er gået gennem terminalen i Karup i juli måned i år. Sidste år lå tallet på 7.101, og dermed har godt en fjerdedel flere passagerer altså valgt at benytte sig af Midtjyllands Lufthavn i år.

Stigningen skyldes først og fremmest, at flere har benyttet sig af de charter-rejser, som Bravo Tours og Apollo Rejser har tilbudt over sommeren.

Begge rejseselskaber er fløjet mod Grækenland og retur til Karup, og ifølge lufthavnschef Frans Bjørn-Thygesen, har der været udsolgt på alle rejserne.

I forhold til de første seks måneder af 2017, kan sommerns store interesse for at flyve til og fra Midtjyllands Lufthavn, ikke opveje den vigende interesse for at benytte sig af flyene fra Karup.

Ved udgangen af juli havde sammenlagt 83.679 pasagerer rejst via Midtjyllands Lufthavn. Det er 2.809 færre end i 2016, hvor der i årets første måneder var 86.578 passagerer, skriver Viborg Stifts Folkeblad.